Искате ли личен сувенир?

Бутикови серии или единични бройки


Персонален 3D принтиран подарък

Ако сте от хората, които искат да знаят, че притежават единствената бройка, тогава сте попаднали на правилното място. Ние ще произведем това, от което имате нужда, в малка серия или дори в една-единствена бройка, специално за Вас. Защото знаем, че няма по-добър сувенир от персонализирания. Технологиите на 3D моделиране и 3D принтиране са ни верен помощник по пътя към Вашия личен сувенир.

Корпоративни сувенири

Нашият екип от дизайнери ще превърне Вашето лого във физически триизмерен обект. Това може да е както един впечатляващ предмет за Вашето бюро, така и да бъде вплетено в “полезен” предмет, като калъфче за визитки, значка или моливник за бюро. Можете да го подарите на своите бизнес партньори и да се превърне в постоянно напомняне за Вас - всеки път, когато върху него се спре поглед. За разлика от стандартните корпоративни подаръци, които се брандират с Ваше лого, трите измерения, които ние Ви предлагаме, дават напълно нови възможности да развихрите въображението си.

Музейни експонати

Работим с редица музеи, като Националния природонаучен музей, Националния политехнически музей, Националния исторически музей. Сканирали сме подбрани техни експонати, които след обработка превръщаме в мини сувенири, уникални за музея и експозицията му. Чрез комбинация от методи и технологии е възможно постигането на конкурентни крайни цени на тези сувенири, дори при малки серии на производство.

Обадете ни се, за да разберем какво можем да направим за Вас. Цените на дизайна и сроковете ни зависят твърде много от сложността на всеки конкретен случай, за да можем да ги напишем тук. Потърсете ни и ще можем да ги конкретизираме за Вас. Резултатът ще си заслужава.

Можете да се свържете с нас тел: 0887 344 079 или на имейл: info@zetaforms.com.

Доставете радост и наслада с личен 3D сувенир!