Новини


3Д принтирани медали
3Д принтирани медали

3Д принтирани медали за специални заслуги

Все повече фирми се обръщат към нас да направим техните персонални подаръци и награди чрез технологиите на 3Д моделиране и 3Д принтиране. Най-често това са триизмерни медали и статуетки на база фирменото лого, които са предназначени за конкретни поводи и специални заслуги.

...

Технологията


През последните години 3Д принтирането все повече навлиза в нашето ежедневие. Както знаем, то позволява да превърнем всяка идея в реалност. От класическото приложение за създаване на прототип, през персонализираните обекти и арт модели до специализирани предмети за бита и промишлеността 3Д принтирането може да задоволи всяка потребност.

Благодарение на 3Д принтирането можем бързо да изграждаме физически обекти на база на дигитален триизмерен модел. Най-същественото в случая е, че обектът се създава слой по слой чрез добавяне на материал за разлика от конвенционалните техники на рязане, дълбаене и други подобни с отнемане на материал. 3Д принтерите също позволяват много голяма прецизност в изработване на модела. Съществуват различни технологии на 3Д принтиране, което дава възможност да се изработи практически почти всякакъв модел според изискванията за здравина, текстура, цвят и др. Затова и приложенията на 3Д принтирането са многобройни.

Медали чрез 3Д принтиране


Все по-често наши клиенти искат нещо персонално, с което да зарадват техни служители, партньори и клиенти за специални заслуги. В същото време "наградата" да е стилна, представителна и на добра цена. Като отговор на тези нужди идват 3Д принтираните медали. Най-често ги изработваме чрез наслагване на цветове на база на логото на компанията или дори на комбинация от 2 лога, за да напомнят кой ги връчва и чии заслуги носи притежателя. Всеки медал може да има и нещо персонално или категория като, например, "I-во място", Най-добър", "Fair Play", а защо не и по-закачлив характер като "Crazy driver", "Best Turtle", "Fourteen days ban" или друго лично послание, както тези за Гранд-При състезанието по повод 18-тия рожден ден на Ангел.

...

Как се правят 3Д принтирани медали


Достатъчно е да споделите Вашите идеи и повод. Ние изработваме дигитален 3Д дизайн на Вашите медали, съгласуваме го с Вас и след това принтираме съответното количество медали. Както споменахме, всеки медал може да е с различен надпис и категория или всички бройки да са еднакви и специално създадени за Вашите нужди. Остава само да се завърже панделка и става истински персонален медал.

...

3Д принтираните медали са специално изработена награда, която излиза на добра цена. Придават тежест на Вашето признание за заслуги на получателите, за всеки от които сте помислили индивидуално. Нещо повече, много лесно могат да се добавят бройки сега и след време. Нашият добър клиент, "Академия Атлантида", например, вече има традиция да награждава възпитаниците си с 3Д принтирани медали за различни поводи и конкурси. Те толкова много се харесват, че служат като допълнителен стимул и често се налага да правим още бройки.

zetaFORMS e иновативна компания, която специализира в изработка на персонални подаръци, сувенири и макети на база на 3Д сканиране, 3Д моделиране и 3Д принтиране, както и лазерно гравиране на 3Д кристали. Ако желаете да изработим Вашия персонален триизмерен модел моля пишете ни тук или се обадете на тел. 0887344079.