Новини


Награда кристал
Награда кристал

Кристал с лазерно гравиранe или цветен печат - оригинален и изискан подарък

Кристалите с лазерно гравиране и цветен печат са оригинален и изискан начин да почетете приятели, колеги или бизнес партньори по специален повод. Изключително подходящи за подарък както за личен празник на любим човек, така и за всякакъв корпоративен повод. Могат да бъдат изработени като приз за постижения, за конкретно корпоративно събитие или за специални заслуги. В кристала може да бъде вградено както корпоративно лого, така и някакво послание или образ изцяло по Ваша идея и проект.


Луксозен подарък


Кристалите могат да имат различна форма – на куб или паралелепипед с вграден триизмерен обект или като плакет с формата на диамант, сърце, книга, ромб или друго с гравирано двуизмерно изображение. Това може да бъде любима снимка, лого, текст или др. Основното предимство тук е елементът на изненадата. Нужно е просто да ни изпратите съдържанието, което искате да вложим в кристала, след което ще съгласуваме с Вас визията и ще можете да направите подарък–изненада за получателя. Плакетите могат да бъдат и цветни, а това придава още повече ценност на този прекрасен персонализиран подарък.


Кристалите са особено подходящи за корпоративен подарък. В кристала може да се вложи фирмено лого, надпис или специално адресирано послание по Ваша идея. Така изработените кристали са особено подходящи и като отличие за различни постижения, признание за постигнати резултати и др.


Кристалите могат да бъдат изработени в необходимите ви бройки, като по този начин се превръщат в идеален подарък за Вашите клиенти, партньори или служители.


Персонализиран подарък


Кристалите с лазерно гравиране са стилен подарък, който е направен изцяло по Ваша идея и проект, абсолютно индивидуален, изработен само и единствено за Вас. Един оригинален и неповторим начин да отбележите важен за Вас повод. Те са прекрасен начин да покажете на клиентите, партньорите и служителите си Вашето лично отношение, като им подарите нещо, изработено специално за тях, неповторимо и уникално.


Не се колебайте, разгледайте какво точно можем да Ви предложим. Тук можете да видите и повече информация относно цени и срокове за изработка.


Можете да се свържете с нас и на тел: 0887 344 079 или e-mail: info@zetaforms.com.