Новини


Кристалният плакет е специална награда
Кристалният плакет е специална награда

Подготвихте ли корпоративните подаръци за 2020 г.? Ако все още не сте, вижте какво можем да Ви предложим: кристал с лазерно гравирано 3D изображение

Кристалите с лазерно гравирано 3D изображение са изключително подходящи за корпоративен подарък по всякакъв повод и именно в този период преди края на годината е най-подходящият момент да поръчате своите при нас.

Много наши клиенти вече се възползваха от възможностите, които лазерно гравираните кристали предлагат. Този изключително оригинален подарък е много популярен сред корпоративните ни клиенти и повечето от тях поръчват такива за поредна година.

Искате ли и Вие да имате единствен по рода си, изготвен изцяло по Ваша идея подарък за клиенти и партньори? Или пък имате желание да отличите най-добрите си служители, да наградите тези от тях, показали специални заслуги? Искате да дадете на Вашите бизнес партньори запомнящ се, различен подарък, който да носи конкретно послание или просто да напомня дискретно с лого или с друг образ за успешното Ви партньорство?

Какъвто и да е поводът, кристалите с 3D гравирано изображение са подходящ подарък - изключително луксозен и изцяло персонализиран.

Искате определено изображение в кристала? Няма проблем, в кристала може да бъде вградено както корпоративно лого, така и някакво послание или образ изцяло по Ваша идея.

Формата на кристалите, които предлагаме, също може да бъде различна - куб или паралелепипед, както и като плакет с формата на диамант, сърце, ромб.

Кристалите могат да бъдат изработени в необходимите ви бройки, като по този начин се превръщат в идеален подарък за Вашите клиенти, партньори или служители.

Не се колебайте, разгледайте какво точно можем да Ви предложим. Тук можете да видите и повече информация относно цени и срокове за изработка.

Можете да се свържете с нас и на тел: 0887 344 079 или e-mail: info@zetaforms.com.