Новини


кристал с лазерно гравирано 3D изображение
Кристал с лазерно гравиране - оригинален и изискан корпоративен подарък

Оригинален и изискан корпоративен подарък - кристал с лазерно гравиранe

Кристалите с лазерно гравирано са оригинален подарък, който е изключително подходящ за всякакви корпоративни поводи. Кристалите могат да бъдат изработени като приз за постижения, за конкретно корпоративно събитие или като личен подарък по друг повод.


В кристала може да бъде вградено както корпоративно лого, така и някакво послание или образ изцяло по Ваша идея и проект.


Корпоративен подарък


Кристалите с лазерно гравиранe са едновременно уникален и много луксозен подарък. Те са прекрасен начин да покажете на клиентите, партньорите и служителите си Вашето лично отношение, като има подарите нещо, изработено изцяло по Ваша идея, неповторимо и уникално.


Кристалите могат да бъдат изработени в повече бройки, като по този начин се превръщат в идеален подарък за Вашите клиенти и партньори по повод на дадено корпоративно събитие, за годишнина или какъвто и да е друг повод.


Персонализиран подарък


Предлагаме кристали в най-разнообразна форма – например, куб или паралелепипед с вградено триизмерно изображение или като плакет с формата на диамант, сърце, ромб и др.


В кристала може да бъде вградена също и снимка, включително цветна.


Повече информация за видовете кристали, които предлагаме, както и за цените за изработката им, можете да видите тук:


Можете да се свържете с нас и на тел: 0887 344 079 или e-mail: info@zetaforms.com.