Новини


Персонален плакет с цветна снимка
Персонален плакет с цветна снимка

Един от най–популярните продукти на zetaFORMS с нови възможности: Цветно изображение в кристалните плакети

Кристалите с лазерно гравиран 3D облик са оригинален начин да почетете приятел или колега по хубав повод. Изключително подходящи за подарък както за личен празник на любим човек, така и за корпоративни събития, включително като отличие за конкретни постижения.

В кристала може да бъде вградено изображение изцяло по Ваша идея и желание, като сега вече изображението може да бъде и цветно.

Луксозен подарък


Кристалите могат да имат различна форма – на куб или паралелепипед или като плакет с формата на диамант, сърце, ромб и др. Вътре в кристала е вложен 3D образ.

Това може да бъде любима снимка, като основното предимство тук е елементът на изненадата. Нужно е просто да ни изпратите снимката, която искате да вложим в кристала, след което ще можете да направите подарък – изненада за получателя. Снимката може да бъде и цветна, а това придава още повече ценност на този прекрасен персонализиран подарък.

Кристалите са особено подходящи за корпоративен подарък. В кристала може да се вложи фирмено лого, надпис или каквото и да е послание по Ваша идея. Така изработените кристали са особено подходящи и като отличие за различни постижения, признание за постигнати резултати и т.н. Надписът или логото, гравирани в кристала, също като снимките, могат да бъдат и цветни.

Персонален плакет с цветна снимка

Персонализиран подарък


Кристалите с лазерно гравиран 3D облик позволяват да изработим подарък, който е направен изцяло по Ваша идея, абсолютно индивидуален, изработен само и единствено за Вас. Един оригинален и неповторим начин да отбележите важен за Вас повод.

Повече информация за видовете кристали, които предлагаме, както и за цените за изработката им, можете да видите тук.

Мостри на кристалите с лазерно гравиран 3D облик можете да видите на място в нашия шоурум, на адрес: София, ул. Оборище 18, zetaFORMS, всеки делничен ден от 10:00 до 19:00 ч., събота от 10:00 до 18:00 ч.

Можете да се свържете с нас и на тел: 0887 344 079, тел: 0889 501 008, на e-mail: info@zetaforms.com или като пишете тук.