Новини

Перфектният аватар със системата за 3D сканиране VITUS 3D
Бърз, точен и цветен 3D аватар за секунди

Създаваме перфектния аватар със скенера VITUS 3D

Кабина за 3D сканиране на хора в центъра на СофияВ zetaFORMS предлагаме триизмерно сканиране в единствената кабина за 3D сканиране на хора в цял ръст в България - скенера VITUS BODYSCAN 3D. Производител е германската фирма VITRONIC – световен технологичен лидер в лазерното измерване и в производството на уреди за лазерно измерване. Тази технология позволява на всеки да се интегрира бързо и лесно в дигиталния свят като генерира във видео или друг формат своето идеално 3D изображение.


Нашата система за 3D сканиране измерва човешко тяло в цял ръст изключително бързо – позирането е до 10 секунди. Веднага след това на място можете да видите 3D данните от сканирането. Ако не сте удовлетворени от позата, изражението или искате да смените тоалета веднага правим още сканове докато резултатът Ви хареса. Тази своеобразна 3D фотосесия е възможна благодарение на мощния софтуер и хардуер за изчисляване на сканирания триизмерен образ. Предимството в бързината на системата е безспорно в сравнение с ръчните скенери, при които изчисляването на 3D модела отнема часове или цели нощи и не знаете с какъв резултат ще разполагате – особено ако обектът на сканиране мърда или поне кротко диша.


Сканирането при нас е напълно безвредно и подходящо за всички възрасти – включително за малки деца и домашни любимци. Предвидено е място извън работната област на скенерите, в което може да стои родител на детенце или стопанин на куче, за да са спокойни всички по време на сканиране и някой да не се чувства сам затворен в кабината.


Освен с бързина системата VITUS BODYSCAN се отличава и с висока точност и надеждност на сканиране. Дори текстури като цвят на косата и цвят на облеклото се заснемат и възпроизвеждат от скенера. Като изходен резултат получавате 3D файл в obj или wrl формат с резолюция до 4-5 млн. полигона с реалните размери на обекта и файлове с текстури в png и mtl формат.


Кабината-скенер VITUS 3D в момента е инсталирана в центъра на София – на ул. Оборище 35, ет. 2.


Можете да запазите час за 3D сканиране на телефон 0887 344079, на мейл info@zetaforms.com или тук.


Работно време: от понеделник до петък от 09:00 ч. до 17:30 ч. През останалото време и в други дни можем да Ви обслужим с предварителна уговорка.


Бърз, точeн и цветeн 3D аватар от zetaFORMS само за секунди.