Новини

3D гравирани кристали със собствената скулптура
Триизмерни кристали с лазeрно гравиране на сканирана човешка скулптура

НОВО от zetaFORMS: Кристали с лазерно гравиран 3D облик

Кристалите с лазерно гравиран 3D облик са уникален продукт и страхотен подарък за любим човек, приятел, колега. Изключително подходящи са за отбелязване на повод и за отличаване на нечии заслуги, победа или друг успех и важен момент в живота на любимите ни хора.

Триизмерни кристали


Представлява кристален паралелепипед или куб, вътре в който е гравирана с лазер триизмерната скулптура на човек (в цял ръст или като бюст).
За целта е необходимо човека да посети кабината за 3D сканиране на zetaForms на ул. Оборище, №35, ет. 2. Вижте повече информация за 3D сканирането в цял ръст вижте по-долу.

Двуизмерни плакети


Представлява плосък кристал, в който изображението е гравирано от снимка. Плакетът може да послужи като подарък-изненада за получателя, тъй като не е необходимо той да идва да се сканира на място при нас. Достатъчно е само да ни изпратите негова снимка.

Какво е 3D сканиране?


3D сканирането се извършва в кабина, която наподобява фото-кабина – от онези, в които влизате за няколко секунди и получавате портретна снимка. Иновативната технология на 3D сканирането позволява да бъдете заснети в цял ръст и то от всички страни! Резултатът е дигитално изображение, на базата на което се гравира триизмерния кристал.

За контакти: гр. София, ул. Оборище 35, ет. 2, тел: 0887 344 079, тел: 0889 501 008, e-mail: info@zetaforms.com

Работно време: от понеделник до петък от 09:00 ч. до 17:30 ч. През останалото време и в други дни можем за Ви обслужим с предварителна уговорка.