Една фигурка се равнява на хиляда снимки Направи се сам

Невероятното усещане да видиш своята собствена фигура

Сканираме Ви триизмерно в първата и единствена към момента кабина за 3D сканиране в България на германската фирма VITRONIC – световен лидер в производството на лазерни измервателни уреди. Изработваме Вашата абсолютно реалистична мини скулптура като жива.

Персоналната 3D скулптура е физическа фигура – статуетка с Вашия облик. Тя е изключително детайлна - формите на тялото, както и текстурата и цветовете на дрехите, се пресъздават идентично с оригинала.

Можете да зарадвате Вашите близки, приятели, колеги и партньори с нетрадиционен и личен подарък, който получават за пръв път от Вас – персонална мини скулптура.

Процесът по създаване на Ваш 3D портрет никога не е бил по-бърз и лесен. До скоро на своите скулптури можеха да се радват само известните личности, чиито восъчни подобия се излагат в музеите. Благодарение на новата кабина за 3D сканиране вече всеки може да държи свое умалено копие в ръце!

Как се случва всичко?

1

Запазете час за 3D сканиране

В момента кабината за 3D сканиране е инсталирана в София, ул. Оборище 35, ет. 2. Можете да запазите час за 3D сканиране на тел. 0887 344079, на мейл: info@zetaforms.com или тук.

2

Триизмерно сканиране

Извършваме Вашето вълшебно трансформиране от реалния свят в дигитален модел изключително бързо в кабината за 3D сканиране – за 10 секунди. Можем да направим цяла 3D сесия и да изберем заедно най-добрата поза и изражение за мини скулптура.

3

Компютърна обработка

Обработваме дигиталния модел по специален начин, за да направим Вашата скулптура хубава и реалистична и подготвяме дигиталния файл за 3D принтиране.

4

3D принтиране

С най-съвременната технология за 3D печат от дигиталния модел слой по слой изграждаме завършената скулптура. Изработваме я от високотехнологичен материал според Вашето желание. Цветните фигурки са от „цветен пясък“, който наподобява керамика без глазура, едноцветните са от полимер.

5

Доставка

До 4-6 работни дни за едноцветни фигурки и до 4-6 седмици за цветни фигурки. Сами избирате дали да получите готовата фигура на място при нас или да Ви я изпратим по куриер до дома или офиса.

Изненадайте с подарък в 3D

Ако искате да направите подарък-изненада – подарете ваучер за персонална мини скулптура в избран от Вас вид и размер. По Ваш избор ще Ви изпратим електронен ваучер по мейл или физически ваучер-картичка по куриер. Ще сканираме притежателя му в удобно за него време.

С ваучер за подарък поднасяте изненада и сте първите, които подаряват персонална 3D скулптура на Вашите близки, приятели или партньори.

Ваучер за подарък

Ценова листа за персонални 3D скулптури

най-продаван размер
височина 10 см. 12 см. 15 см. 18 см. 20 см. 25 см.
мащаб (1:18) (1:15) (1:12) (1:10) (1:9) (1:7)
цена 199 лв. 279 лв. 329 лв. 399 лв. 439 лв. 549 лв.

* Цените са с ДДС.

По-големите фигури са по-детайлни.
Посочените цени са за стандартни пози. Eлементи като чанти, шапки, обемни аксесоари, булчински рокли и др. се заплащат допълнително.
За цена на фигура в различен размер моля да се свържете с нас.

Запазете час за 3D сканиране на тел. 0887 344079, 0889 501008, на мейл: info@zetaforms.com или тук.

Персонална мини скулптура – вече и в България!

Зарадвайте специалния човек и запазете специалния момент по най-съвременен начин – в 3D.