Виждали ли сте Вашия обект от птичи поглед?

Дяволът е в детайлите


Ако обектът Ви се простира на голяма площ и желаете да го обхванете с един поглед, разположен върху масата, то мисълта за изграждането на макет със сигурност вече Ви е хрумвала. Така ще можете не само да направите прецизна демонстрация на вече съществуващия обект или бизнес, но и да визуализирате планирани промени. А защо не и да запазите моментна снимка на нещо нетрайно? И то в 3D!

Ние създаваме Вашия макет като използваме комбинация от високи технологии като 3D сканиране, 3D принтиране и 3D моделиране и ръчно изработени довършителни елементи от околната среда. Така постигаме прецизно възпроизвеждане на вече съществуващи обекти и сгради на достъпна цена. Опитът ни се простира от мащабни производствени бази, разположени на десетки хектари до изграждане на сгради, съществуващи все още само във въображението на създателите си. За пета поредна година успяваме да увековечим нещо така преходно, като скулптурите от пясък на Фестивала в Бургас и да оставим трайна следа в нещо повече от просто снимка.

Използваме прецизно заснемане на обектите, които Ви интересуват. В зависимост от големината им може да се нуждаем от 60-70 снимки от всички страни или от старателно облитане с дрон. След това екипът ни от инженери и дизайнери създава и обработва прецизните им 3D модели. Това ни дава неоспоримото предимство спрямо традиционните методи за много по-голяма точност и в същото време по-кратки срокове. Ако желаете можем да добавим миниатюрни човешки фигурки в подходящия мащаб, които илюстрират важните моменти.

Можете да се свържете с нас на тел: 0887 344 079 или e-mail: info@zetaforms.com.

Погледнете "от птичи поглед" и се насладете на изящните детайли на Вашия макет!